Kleding kleefrollers

Filter

Kleefroller voor kleding nodig?

Heb je regelmatig last van haren, roos, stof, pluizen of kruimels op je kleding? Dat kan nogal vervelend zijn, want haren haal je meestal niet zomaar met de hand van je trui, t-shirt of broek af. Vooral kattenharen en hondenharen zijn hardnekkig te verwijderen. Gelukkig is met kleefrollers kleding schoonmaken zo gepiept! Een kleefroller is een handig product waarmee je simpel en snel kleine deeltjes van je kleren veegt. Dat gebeurt door middel van een plakkende kleefrol die al dan niet te vervangen is.

Voordelen van een kleding kleefroller

Met een kleding kleefroller ontdoe je je kleren makkelijk en snel van haar, huidschilfers, stofjes, pluisjes en kruimels. Met één simpele veeg is jouw kledingstuk weer als nieuw. Maar de roller is ook te gebruiken voor vloeren en meubels, zoals de bank of zelfs een autostoel. Dankzij de plakkracht raken je kleren niet beschadigd, maar worden toch alle kleine deeltjes verwijderd. Bovendien hoef je geen kracht te gebruiken bij het rollen, waardoor met een kleefroller kleding in slechts een handomdraai weer schoon is.

Haren kleefroller voor kleding

Er zijn verschillende soorten kleding kleefrollers waar je uit kunt kiezen. De reguliere kleefrol is voorzien van een handvat en heeft een verwisselbare rol. Zo’n rol heeft meerdere plakvellen met sterke lijm die alle kleine deeltjes van je kleding wegneemt. Zodra de vellen op zijn, vervang je deze door een nieuwe kledingrol. Je kunt echter ook kiezen voor een afwasbare kleefroller die herbruikbaar is. Eén keer onder de kraan houden en hij is weer schoon. Ben je vaak onderweg en wil je in de auto nog even de haren van je kleding af halen? Dan is een inklapbare kleefroller interessant.