Bank kleefrollers

Filter

Nooit meer haren op de bank

Wie huisdieren heeft kent het probleem ongetwijfeld: de uitbarsting van hondenharen of kattenharen op de bank. Maar dat zou geen reden moeten zijn om jouw huisdier niet meer in huis of op de bank te laten. Want de kat ligt toch het allerliefst bij jou op schoot en de hond zou ook graag naast je op de bank willen (blijven) liggen. Dankzij de bank kleefroller kan dat straks gelukkig weer. Want met deze kleefroller verwijder je gemakkelijk en snel alle kleine deeltjes van het bankstel, waaronder haren, kruimels, stof, pluis en roos.

Voordelen van kleefroller bank

Haren op de bank zijn hardnekkig te verwijderen. Maar om ze dan maar te laten liggen is onverstandig. Voordat je het weet zitten ze namelijk op je broek, op de achterkant van je shirt of aan je mouwen. Gelukkig kan een kleefroller haar makkelijk weghalen. Dankzij de plakkende rol worden alle kleine deeltjes meegenomen en blijft de bank onbeschadigd. Zo kun je met een gerust hart gaan zitten, zonder dat je de haren meeneemt op je kleding en door de rest van het huis verspreid. Je kunt de kleefroller bovendien ook gebruiken voor andere meubels en de vloer.

Verschillende soorten kleef rollers

Er zijn verschillende soorten kleefrollers die je kunt gebruiken voor de bank. De reguliere kleefroller bestaat uit een handvat met kleefrollen die je kunt verwisselen. Deze rollen zijn voorzien van lijm waarmee elk deeltje wordt verwijderd. Er bestaan ook kleef rollers met een vaste rol van siliconen die je telkens opnieuw kunt gebruiken. Dat zijn de zogenoemde herbruikbare kleefrollers, zoals de afwasbare kleefroller die na het reinigen onder de kraan weer als nieuw plakt. En voor onderweg hebben we een speciale en compacte inklapbare kleefroller.