Afwasbare kleefrollers

Filter

Onmisbaar voor ieder huishouden

Een afwasbare kleefroller is een onmisbaar product in ieder huishouden. Met deze plakroller verwijder je namelijk simpel en snel haren, pluizen, stof, kruimels en roos van elk object in je interieur. Denk hierbij aan pluisjes op de bank of stoel, stof op de vloer of kruimels op het tapijt. Maar ook als de kat bij je op schoot heeft gezeten is je kleding na één keer rollen weer helemaal schoon. Haren van kleding verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt de stofzuiger voortaan dus gewoon in de kast laten staan. Ook prettiger voor de kat!

Voordelen van afwasbare kleefrollers

Doordat de kleefroller afwasbaar is, kun je deze met water reinigen onder de kraan en vervolgens opnieuw gebruiken. Dat maakt de kleefroller herbruikbaar en dus duurzaam. Dankzij de siliconen plaklaag neemt het alle kleine deeltjes mee en na het schoonmaken is de roller weer als nieuw. Je kunt er dus heel lang mee doen. Bovendien worden de afwasbare kleefrollers geleverd met een beschermhoes, zodat het geen stof aantrekt als je het niet gebruikt. De afwasbare kleefroller is beschikbaar in de kleuren blauw, geel, roze en groen.

Verschillende soorten kleef rollers

Naast afwasbare kleefrollers hebben we een kleefroller met verwisselbare kleefrollen. Die bestaat uit een handvat en een losse rol met meerdere plakvellen. De vellen zijn voorzien van krachtige lijm, waardoor deze kleefroller het werk net zo grondig doet als een afwasbare kleefroller. Ook is er een inklapbare kleefroller die door het kleine formaat makkelijk mee kan worden genomen. Dat is erg handig voor onderweg, bijvoorbeeld in de auto of in het openbaar vervoer. Zowel voor de stoel waar je op gaat zitten als voor je kleding. Deze roller is eveneens afwasbaar en herbruikbaar.