Inklapbare kleefrollers

Filter

De ideale kleefroller voor onderweg

Ben je vaak onderweg en heb je regelmatig haar, roos, kruimels, stof of pluisjes op je kleding of in de auto? Dan is een inklapbare kleefroller echt iets voor jou. Met een kleefroller voor onderweg kun je in één veeg verlost zijn van alle kleine deeltjes op jouw kleren of autostoel. Maar ook als je met trein, bus of taxi reist, kun je met deze inklapbare kleefroller gemakkelijk en snel je stoel vrij maken van deeltjes die de vorige passagier heeft achtergelaten. Even rollen en klaar! En uiteraard is de kleefroller ook prima voor thuis te gebruiken.

Voordelen van een inklapbare kleefroller

Een draagbare kleefroller heeft allerlei voordelen. Doordat de kleefroller inklapbaar is, kun je deze namelijk makkelijk meenemen in je handtas of rugzak. Het omhulsel zorgt ervoor dat de ingeklapte kleefroller is beschermd en dus geen stof hapt. En hadden we al verteld dat de kleefroller herbruikbaar is? Je kunt hem namelijk afspoelen met water om het vervolgens opnieuw te gebruiken. Dat komt omdat de siliconenlaag van de roller geen plakkracht verliest. Inklapbare kleefrollers behoeven bovendien geen navulling en zijn dus niet alleen handig, maar ook duurzaam.

Verschillende soorten kleef rollers

Naast de inklapbare kleefroller voor onderweg, zijn er kleefrollers die meer op thuisgebruik zijn gericht. De meest bekende variant is de kleefroller met de verwisselbare kleefrol. Deze kleefrollen bevatten vellen met lijm waarmee al het stof makkelijk wordt weggenomen. Zijn de vellen op? Dan kun je het handvat voorzien van een nieuwe rol. Wil je niet het gedoe van rollen vervangen? Dan kun je ervoor kiezen om een afwasbare kleefroller of andere herbruikbare kleefroller te gebruiken. Deze hebben dezelfde voordelen als inklapbare kleefrollers, behalve dat ze niet zijn in te klappen.