Haar kleefrollers

Filter

Verwijder haar in een handomdraai

Met kleefrollers haar van je kleding of meubilair verwijderen is een simpel en snel klusje. Dankzij het plakkende oppervlak van de kleefrol, neemt deze zonder enige moeite alle haren mee. Zo verwijder je al het haar in een handomdraai. Je kunt met de kleefrollers kort haar en lang haar verwijderen. Het maakt daarbij niet uit of het nou gaat om kattenharen, hondenharen of haren van mensen. Na één keer rollen is jouw kleding of meubilair weer helemaal haarvrij! En natuurlijk neemt het ook alle andere deeltjes mee, zoals huidschilfers.

Voordelen van haar kleefrollers

Het voordeel van een haar kleefroller is dat deze geen beschadigingen veroorzaakt aan je kleding of meubilair. Desondanks hebben ze genoeg plakkracht om alle haren mee te nemen. Dit fijne hulpstuk kun je daarom gebruiken om niet alleen haar, maar ook roos, stof, pluizen, kruimels en andere oneffenheden van je kleren, vloer en bank te verwijderen. De kat kan dankzij kleef haarrollers dus zonder problemen weer op schoot, en misschien mag de hond nu ook zelfs wel (weer) gezellig samen met jou op de bank.

Verschillende soorten kleef rollers

Er bestaan een aantal soorten haar kleefrollers. De meest bekende variant is de kleefroller met een handvat en verwisselbare kleefrol. Zo’n kleefrol heeft meerdere plakvellen, waardoor je de roller dus verschillende keren kunt gebruiken. Daarnaast is er een afwasbare kleefroller die voorzien is van een siliconen plaklaag. Deze kun je reinigen met water om het vervolgens opnieuw te gebruiken zónder een verlies van plakkracht. En we hebben zelfs een kleine inklapbare kleefroller die je kunt meenemen in je handtas of rugzak. Handig om bijvoorbeeld de autostoelen mee schoon te maken als de hond mee is geweest!