Kleefrollen

Filter

Navulling voor de kleefroller

Heb je een kleefroller gekocht en ben je op zoek naar navulling? Met een extra kleefrol kun je weer dagen vooruit. Elke rol heeft maar liefst 60 kleefvellen die makkelijk af te pellen zijn. Zo heb je weer uren plezier van je kleefroller en ziet jouw kleding of huis er binnen de kortste keren weer netjes uit. Even rollen en klaar! Zo bespaar je jezelf de moeite om de stofzuiger uit de kast te halen en haal je alleen de kleine deeltjes weg waar het nodig is. Je kunt ervoor kiezen om kleefrollen te kopen in een verpakking van 2, 4, 6 of 8 stuks.

Voordelen van extra kleefrollen

Een kleefroller is een veelzijdig product. Je kunt de roller namelijk gebruiken om haren, stof, pluisjes, roos en kruimels te verwijderen van zowel kleding, tapijt als meubilair, denk aan de bank of stoel. Doordat er zoveel situaties zijn waarbij je kleefrollers kunt gebruiken, is het handig om wat kleefrollen op voorraad te hebben. De lijm op de kleefvellen is krachtig genoeg om alle kleine deeltjes in een handomdraai te verwijderen. De reguliere rollen passen bovendien op elk handvat, waardoor je dus nooit een verkeerde koop doet.

Geen gedoe met kleef rollen?

Heb je geen zin om regelmatig de rollen te vervangen? Dan kun je kiezen om een afwasbare kleefroller of andere herbruikbare kleefroller te gebruiken. Deze rollers hebben dezelfde werking en voordelen als een reguliere kleefroller, behalve dat ze een kleefrol hebben die je kunt reinigen met water. Hierdoor hoef je nooit meer een kleefrol te vervangen, maar kun je dezelfde roller eindeloos blijven gebruiken. Deze rollers zijn bovendien voorzien van een beschermhoes, zodat ze geen stof aantrekken als je ze niet gebruikt.