Kleefrollers

Filter

Nooit meer last van haren

Heb je last van haren, roos, stof, pluisjes of kruimels op je kleding of meubilair? Een kleefroller helpt je om deze deeltjes simpel en snel te verwijderen. Met kleefrollers haar verwijderen is binnen een seconde gedaan. Dankzij het klevende oppervlak van de kleefrol, worden alle kleine deeltjes namelijk met één veeg weggenomen. Je kunt een kleefroller gebruiken voor je kleding, maar kleef rollers werken ook op meubilair, zoals banken en zelfs autostoelen. En je kunt de kleefroller ook gebruiken op vloer en tapijt.

Voordelen van kleef rollers

Het voordeel van kleefrollers is dat deze alle oneffenheden van je kleding of meubels weg kunnen halen zonder deze te beschadigen. Toch is de plakkracht van een kleefrol bijzonder sterk. Je hoeft namelijk geen kracht te zetten bij het gebruik ervan. Bovendien hebben de meeste kleef rollers een handvat voorzien van antislip, waardoor deze comfortabel in de hand ligt. Zo rol je al het vuil letterlijk en figuurlijk in een handomdraai van je kleren en interieur. Super handig als je stof, pluisjes, kruimels, roos of haren van kleding verwijderen wilt!

Altijd de beste kleefroller

Er bestaan verschillende soorten kleefrollers. De meest bekende variant bestaat uit een handvat waar je kleefrollen op kunt zetten. Zo’n kleefrol is voorzien van lijm bestaat uit meerdere plakvellen, waardoor je de rol verschillende keren kunt gebruiken. Zodra de kleefrol op is, vervang je deze simpelweg door een nieuwe. Maar er zijn ook kleefrollers die afwasbaar, herbruikbaar of inklapbaar zijn. Deze zijn voorzien van een siliconen plaklaag die je onder de kraan kunt schoonmaken. In onze webshop vind je altijd de juiste kleefroller voor de beste prijs.