Herbruikbare kleefrollers

Filter

D&L kleefroller

Flint Classic kleefroller

Flint Classic kleefroller

Flint Metallic kleefroller

Flint Metallic kleefroller

Flint Metallic kleefroller

Flint Metallic kleefroller

CleanWave Kleefroller

Flint Metallic kleefroller

Kleefroller afwasbaar

Kleefroller afwasbaar

Kleefroller afwasbaar

Kleefroller afwasbaar

Salincio kleefroller

Flint Classic kleefroller

Verwijdert alle kleine deeltjes uit huis

Heb je huisdieren? Dan kom je ongetwijfeld regelmatig hondenharen of kattenharen tegen op de gekste plekken: van de bank tot de stoel en van de tafel tot het tapijt. En wie kinderen heeft telt daar nog eens de kruimels bij op. Al met al zijn er veel kleine deeltjes die zich in ons huis of op onze kleding nestelen. Wil je simpel en snel van al deze haren, kruimels, stofjes, roos en pluisjes verlost zijn? Haal dan een herbruikbare kleefroller in huis en verwijder ze in een handomdraai. Binnen de kortste keren ziet jouw woning of kledingstuk er dan weer uit als nieuw.

Voordelen van herbruikbare kleefrollers

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan zul je veel profijt hebben van een herbruikbare kleefroller. Herbruikbare kleef rollers kun je namelijk keer op keer opnieuw gebruiken. Zo kun je eindeloos alle kleine deeltjes van jouw kleding of meubilair verwijderen. Er zijn twee type kleefrollers die herbruikbaar zijn, namelijk de kleef roller met verwisselbare rol en met een afwasbare rol. Bij kleefrollers met een verwisselbare rol, wordt het handvat telkens opnieuw gebruikt en vervang je de kleefrollen als deze op zijn. Dat bespaart je om telkens een nieuw handvat te kopen.

Verschillende soorten kleef rollers

Herbruikbare kleefrollers laten alle kleine deeltjes aan zich kleven zonder dat de ondergrond wordt beschadigd. Je kleren en meubels blijven dus goed en netjes. Naast de kleefroller waarbij de rollen gewisseld kunnen worden, bestaat er ook een afwasbare kleefroller. Deze is simpelweg af te spoelen met water en hoeft dus niet vervangen te worden door losse rollen. Naast dat de roller herbruikbaar is, komt deze in een beschermhoes zodat het nóg langer mee gaat. En uiteraard zijn er ook wegwerp kleefrollers verkrijgbaar voor eenmalig gebruik.