Bamboe kleefroller

De duurzame kleefroller is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van haren van je kleding of meubels. Door middel van de vervangbare rol kun je de kleefroller steeds opnieuw gebruiken.

  • Herbruikbaar
  • Incl. 1 kleefrol
  • Bamboe handvat

De duurzame kleefroller

Deze Point-Virgule kleefroller van Rixx is een duurzaam alternatief voor het verwijderen van pluisjes, stof, kruimels en haren van je kleding of meubels. De handgreep van de roller is gemaakt van bamboe, een sterk en snelgroeiend materiaal dat niet van bomen hoeft te worden gekapt. Dit materiaal is niet alleen praktisch en functioneel, maar ook zeer duurzaam en dus goed voor onze planeet. De papieren kleefrol is opnieuw te gebruiken door na gebruik een laagje te verwijderen. Als de rol op is, is er navulling  verkrijgbaar van hetzelfde merk.

Rixx is een Belgisch bedrijf dat in 2016 werd opgericht en ecologische producten maakt met een vintage uitstraling. Rixx streeft ernaar om alleen gerecycled materiaal te gebruiken en op deze manier een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. Kies voor de duurzame Rixx kleefroller en help mee aan een beter milieu!

EAN

5420059833421

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Materiaal

Bamboe

Product gewicht

0 kg

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

200 mm

Categorieën

Huishouden Strijken Pluizentondeuses

Merk

Rixx

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.